Kleine terugblik op ons feestje voor 10 jaar bestaan

Kleine terugblik op ons feestje voor 10 jaar bestaan

Op 13 september bestond Stichting Wensjes al 10 jaar, reden voor een feestje natuurlijk! Het was een geslaagde borrel waar we met veel van onze partners, donateurs en samenwerkende organisaties hebben mogen proosten. Een terugblik..

Van bijzonder jij, die ons al verblijdt hadden met gratis bijlesvouchers voor kinderen die het nodig hebben, hebben we ook boeken gekregen van procenten voor groep 8 leerlingen. We waren ook verrast door het rode kruis, een star certificaat op onze naam. Stichting Wensjes staat nu ook hoog aan de hemel.

Een kleine greep uit de geweldige samenwerkingsverbanden die stichting Wensjes mag hebben.

Een ieder die er was en die ons steunt, op welke manier dan ook, nogmaals bedankt.